ABN Amro blijft een ondergewaardeerd aandeel
ABN Amro hq wall
ABN Amro staat er volgens Morningstar redelijk goed voor. Zo heeft de bank een comfortabele positie op de Nederlandse markt en loopt het bijna geen risico met zijn hypothekenportefeuille. En de winst viel afgelopen kwartaal ook nog eens veel hoger uit dan analisten hadden verwacht. De Fair Value stijgt licht.
green plantTop-5 Populaire ESG fondsen: Pictet en Nordea aan kop
Duurzame fondsen blijven in de toenemende belangstelling staan van beleggers. Vooral Europese beleggers hebben inmiddels aanzienlijke bedragen in duurzame fondsen belegd en nieuw beleggersgeld blijft naar deze fondsen stromen. Een overzicht van de meest populaire duurzame aandelenfondsen.
Euro symbols10 defensieve Europese aandelen voor moeilijke tijden
Nu de zorgen over stijgende inflatie en afremmende groei toenemen, kijkt Morningstar naar defensieve aandelen. Dit zijn 10 financieel gezonde bedrijven met een voorsprong op hun concurrenten die in staat zijn om beter dan andere door lastige tijden heen te komen.
Emotional eggsDeze 4 sentimenten moet je vermijden
Emoties kunnen leiden tot verkeerde keuzes bij beleggen en ten koste gaan van rendement. Wees je als belegger bewust van deze vier sentimenten en zorg dat je ze de baas blijft.  
3 hot air balloons3 factoren waar beginnende beleggers op moeten letten
Beginnende beleggers die gelokt worden door de koersstijgingen na de corona-dip van vorig jaar, moeten niet verblind raken door hoge rendementen in korte periodes. Morningstar noemt drie factoren om op te letten als je de beleggingsmarkt betreedt.
Trail signsHoe kies je een duurzaam beleggingsfonds?
Beleggers die bewust voor duurzaam beleggen kiezen, moeten zich bij het selecteren van fondsen eerst afvragen waarom ze duurzaam willen. Dat helpt bij het kiezen van fondsen die het best bij je eigen doelen passen.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid