china flagTop-5 Aandelen Opkomende Markten: Schroders aan kop
Opkomende markten stelden teleur in het derde kwartaal. China was één van de markten die scherp in de min doken door een veelheid aan negatief nieuws. Het sterkst in de min eindigde echter Brazilië.
Jeremy PodgerFonds van de Week: Fidelity World Fund
Het Fidelity World Fund volgt een eigenzinnige aanpak volgens drie uitgangspunten, altijd op basis van overtuiging en los van stijl of beperkingen. Dat heeft succes gebracht in uiteenlopende marktsituaties. De Morningstar Analyst Rating krijgt een upgrade van Silver naar Gold.
men with arrows pointing in opposite directionsDe drie beleggingsstijlen uitgelegd
We onderscheiden twee beleggingsstijlen: waarde en groei. Daar is ook een mengvorm van: gemengd. Morningstar legt de verschillen tussen de drie stijlen uit.
Wat is factorbeleggen?
Colour Pencils
Bij aandelenbeleggen gaat het om meer dan de stijlen waarde en groei. Factoren bieden een veel fijnmaziger inzicht in de bronnen van rendement in een aandelenportefeuille.
Stock pick 1Dit zijn de aantrekkelijkste wereldwijde large- en mid-cap aandelen
Morningstar's Global Large-Mid Cap Pick List laat zien welke wereldwijde aandelen het aantrekkelijkst gewaardeerd zijn op voor risico gecorrigeerde, sector-gewogen basis. De lijst wordt samengesteld uit de Morningstar Global Markets Large-Mid Cap Index, en omvat dus zowel large- als mid-cap aandelen. Bekijk welke wereldwijde aandelen het aantrekkelijkst gewaardeerd zijn voor oktober.
BarometerMarktbarometer september: waarde-stijl gered door energiesector
De Morningstar Marktbarometer over de maand september kleurt rood in alle stijlsegmenten. Omdat koersstijgingen in de energiesector de waarde-stijl enigszins hebben gered, wint die terrein ten opzichte van de groei-stijl.

Best Ideas

Duurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
Fondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
Morningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2021 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid