EdenredDeze bankaandelen zijn favoriet bij Europese fondsbeheerders
Morningstar onderzoekt regelmatig welke aandelen de meest vooraanstaande Europese fondsmanagers hebben aan- en verkocht in een bepaalde sector. Onlangs namen we de energiesector onder de loep, en deze keer kijken we naar de financials. Daarbij vallen een paar dingen op.
bankDit zijn de meest ondergewaardeerde Europese banken
De resultaten van de Europese banken die we dit cijferseizoen zien, verslaan de analistenverwachtingen. Na een reeks lastige maanden lijkt er sprake van een ommekeer. Morningstar zet voor u de meest ondergewaardeerde Europese banken op een rij.
climate change713 fondsen wijzigen SFDR status in slechts 3 maanden tijd
Het landschap van duurzame fondsen heeft te maken met gewijzigde regelgeving en een turbulente markt door onzekerheid bij beleggers. Dat is te zien aan de fund flows naar ESG fondsen, maar intussen vergroenen fondsaanbieders hun assortiment steeds verder. Een blik op de ontwikkelingen bij Artikel 8 en 9 fondsen in het tweede kwartaal.
Deze beleggingsfondsen staan bij Morningstar op de radar
radar screen
Het is weer tijd voor de nieuwe editie van de Morningstar Prospect List. Die omvat veelbelovende beleggingsfondsen die in aanmerking kunnen komen om gevolgd te worden door de fondsanalisten van Morningstar. Dit zijn de 33 beleggingsfondsen die zij interessant vinden.
BarometerMarktbarometer juli: groei verslaat waarde opnieuw
De markt veerde in juli flink op en dus kleurt de Morningstar Style Box volledig groen. De groei-stijl is dieper groen dan waarde, dankzij de Franse luxe-bedrijven en technologie-reus ASML. Intussen wordt het waarderingsgat tussen waarde en groei steeds groter. Dit is de Morningstar Marktbarometer over juli.
Lukas and JeffreyMorningstar Prospect List: dit zijn veelbelovende beleggingsfondsen play-circle--s
VIDEO - De Morningstar Prospect List bundelt veelbelovende beleggingsfondsen die in de ogen van Morningstar's fondsanalisten potentieel succesvol zijn en een plaats verdienen in het universum dat de analisten volgen. Morningstar's Jeffrey Schumacher bespreekt in deze video de nieuwste editie van de Morningstar Prospect List.

Best Ideas

Sustainable InvestingDuurzame fondsen
Door Morningstar als beste beoordeelde duurzame fondsen.
GoldFondsen met hoogste ratings
Deze fondsen krijgen de hoogste ratings van onze fondsanalisten: Gold, Silver of Bronze.
ScreenerMorningstar Indices
De Morningstar Indices zijn ontworpen om beleggers richting te geven.
© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden        Privacybeleid        Cookie Settings